Donald Trump specials

Donald Trump har installerats som president i USA och redan nu har en massa saker börjat hända. Han river upp avtal och styr upp nya. Han bråkar på Twitter och håller på och skränar. Spännande tycker vissa, skrämmande tycker andra och underhållande tycker en tredje grupp. Oavsett var du står så kan det vara intressant att kolla på de politiska bets som finns tillgängliga och som du kan spela på hos diverse spelbolag. De flesta politiska bets som finns involverar Trump.

Bästa spelbolag att spela på politiska evenemang

Jag tycker att Paddy Power är det bästa spelbolaget att spela på när det gäller politik. De har roligast typ av spel och de har också ganska många politiska spel. Jag var inne och kollade på paddypower.com för att se vilka spel man kunde spela på som involverar Donald Trump på något sätt. Här är några:

1. Att Donald Trump inte kommer sitta sin första mandaperiod tiden ut
2. Att Redtube (en porrsajt) kommer ha en video på när Donald Trump avnjuter en golden shower
3. Att Donald kommer att göra slut med Melania under 2017
4. Att Vita Huset kommer att färgas helt i guld

Det finns fler bets än dessa. Ganska kul får man väl ändå lov att säga. Att Donald Trump inte kommer att fullborda sina första fyra år som president får man just nu 2.37 gånger pengarna på. Jag tycker att det låter lite väl lågt. Att bet nummer två kommer att slå in får man bara fem gånger pengarna på. Det är i mitt tycke helt sjukt lågt. Det är ett spel som är kul men jag kommer inte spela på det med hänsyn tlll det låga oddset. Att det tar slut med Melania får man dok 17 gånger pengarna på. Det är klart mer intressant. Och det här med att Vita Huset kommer att förvandlas till Guldiga Huset? Det ger paddypower.com 501 gånger pengarna på. Ett lite larvigt spel kanske, men man vet ju aldrig!

Categories: game